Κατεβαίνουν σε διαμαρτυρία οι γονείς για safepass και μάσκες σε παιδιά

Κατεβαίνουν σε διαμαρτυρία οι γονείς για safepass και μάσκες σε παιδιά

Σε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας προχωρούν οι γονείς για τα νέα μέτρα κατά της πανδημίας.

Συγκεκριμένα οι «Ενωμένοι Γονείς Κύπρου» θα πραγματοποιήσουν σήμερα δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Λευκωσία και Λεμεσό εκφράζοντας την αντίθεση τους για τα safepass αλλά και για τις μάσκες στα παιδιά.

Οι γονείς θα μαζευτούν έξω από το Υπουργείο Παιδείας στη Λευκωσία στις 10:30 το πρωί και στη Λεμεσό έξω από τα επαρχιακά γραφεία του Υπουργείου στην πόλη στις 9:00 το πρωί.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE