LIFESTYLE

Bανδή σε Κύπρια τραγουδίστρια: «Πούλησε τα αυτοκίνητά μας και φύγε στο εξωτερικό»

Bανδή σε Κύπρια τραγουδίστρια: «Πούλησε τα αυτοκίνητά μας και φύγε στο εξωτερικό»

Η Κύπρια Άννα Βιλλανίδη έχει αποδείξει ότι με το σπαθί της έφτασε στο τέταρτο live του «The voice 2». Σήμερα η Δέσποινα Βανδή μετά την ατάκα του Ρέμου την περασμένη βδομάδα που την προέτρεψε να πουλήσει το αυτοκίνητο που θα κερδίσει στο Voice και να πάει στο Berklee έκανε κάτι ανάλογο.

 Η τραγουδίστρια έχει πολύ καλή φωνή και κάθε φορά εντυπωσιάζει με τις δυνατότητές της. Στο τέταρτο live ερμήνευσε το κομμάτι «Can't Help Falling In Love With You». Ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό τραγούδι.

«Είμαι συγκινημένη και θα πω “Πάρε τα αυτοκίνητά μας, πούλησέ τα και φύγε στο εξωτερικό”. Πώς από το δωμάτιό σου βρέθηκες πάνω στην σκηνή και κάνεις όλα αυτά», σχολίασε η Δέσποινα Βανδή.

Δείτε το βίντεο: 


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top