Άρχισαν οι μπηχτές στο The Voice: «Έμαθα πως ότι σου λέω πας και τα λες»

Άρχισαν οι μπηχτές στο The Voice: «Έμαθα πως ότι σου λέω πας και τα λες»

Λίγο μετά την έναρξη του 4ου live του «The Voice 2», ξεκίνησαν τα υπονοούμενα. Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστές ήταν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Μιχάλης των Stavento.

Ο παρουσιαστής του σόου πήρε το λόγο και ρώτησε τον coach για ποιο λόγο δεν πήγε από το καμαρίνι του, πριν ξεκινήσει το ζωντανό πρόγραμμα, όπως έχει συνηθίζει να κάνει. Τότε, ο ράπερ απάντησε με μια… μπηχτή: «Μου είπαν ότι σου λέω πας και το λες».

«Τι κακό έχω πει για σένα;», αποκρίθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Μιχάλης των Stavento επεσήμανε: «Δεν είναι θέμα καλού ή κακού αλλά ότι σου πουν πας και τα λες».

Τι λέτε να εννοούσε;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγη: People

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.