Ξινές της βγήκαν οι διακοπές στην Αγία Νάπα - Δεν της άφησαν τίποτε!

Ξινές της βγήκαν οι διακοπές στην Αγία Νάπα - Δεν της άφησαν τίποτε!

Χρυσά ρολόγια, κολιέ, σταυροί, δακτυλίδια, 1.500 ευρώ και 25 χιλιάδες ρούβλια κλάπηκαν από το δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε Ρωσίδα τουρίστρια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η Ρωσίδα τουρίστρια, ηλικίας 34 χρόνων, κατήγγειλε χθες βράδυ ότι από το δωμάτιο της στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Αγία Νάπα, κλάπηκαν 1.500 ευρώ, 25 χιλιάδες ρούβλια, 2 χρυσά ρολόγια, 4 χρυσά κολιέ, δύο σταυροί, δακτυλίδια και μια φωτογραφική μηχανή συνολικής αξίας  5.700 ευρώ.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό

Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Η ώρα των αποφάσεων για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό

Η σημερινή συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν που θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 στα Γραφεία Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών στην περιοχή αεροδρομίου Λευκωσίας, δεν θα κριθεί από το πόσο θετικό θα είναι το κοινό μήνυμα μετά το τέλος της. Θα κριθεί από το εάν οι δύο πλευρές, μπορούν να συμφωνήσουν στο πώς θα διαπραγματευτούν.