Στο Αστυνομικό Τμήμα οδηγήθηκαν δυο Ρώσοι τύφλα στο μεθύσι

Στο Αστυνομικό Τμήμα οδηγήθηκαν δυο Ρώσοι τύφλα στο μεθύσι

Δύο νεαροί από τη Ρωσία συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα, επειδή φώναζαν και έσπρωχναν τους αστυνομικούς που ανέκοψαν το αυτοκίνητο τους για έλεγχο, ενώ ο 22χρονος οδηγός οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, νεαρός από τη Ρωσία ηλικίας 22 χρόνων έχοντας συνεπιβάτη ομοεθνή του ηλικίας 17 χρόνων, κάτοικοι Λεμεσού, οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη Οδό Αγίας Μαύρης στην Αγία Νάπα, αλόγιστα και επικίνδυνα και υπό την επήρεια αλκοόλης.

Περιπολικό της ΜΜΑΔ ανέκοψε το αυτοκίνητο των Ρώσων για έλεγχο και αυτοί άρχισαν να φωνάζουν, να βρίζουν και να σπρώχνουν τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που έγινε στον ένα από τους δύο Ρώσους εντοπίστηκε μισό γραμμάριο κάνναβης ενώ ο οδηγός υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 51 αντί για 22 μιλιγκράμ.

Οι δύο νεαροί συνελήφθησαν και αναμένεται αφού κατηγορηθούν γραπτώς να αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE