Αναστασιάδης και Ακιντζί πάνε μαζί θέατρο στη Λεμεσό!

Αναστασιάδης και Ακιντζί πάνε μαζί θέατρο στη Λεμεσό!

Θεατρική παράσταση θα παρακολουθήσουν από κοινού στις 8 απόψε στη Λεμεσό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί. Πρόκειται για το θεατρικό έργο με τίτλο "Κύπρος: Πικράθηκα στα Ελληνικά, Πληγώθηκα στα Τούρκικα".

Η παράσταση θα δοθεί στο θέατρο Ριάλτο. Το έργο της Τουρκοκύπριας Φαϊζέ Οζντεμιρτζιλέρ θα ανεβάσει το Τουρκοκυπριακό Θέατρο Λευκωσίας και είναι μια θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία του Γιασάρ Έρσόι. Στην παράσταση θα υπάρχουν υπέρτιτλοι στα ελληνικά. Η μετάφραση έγινε από ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους Νιαζί Κιζίλγιουρέκ.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο κ. Ακιντζί θα συναντηθούν, όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, στην είσοδο του θεάτρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο ΠτΔ ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε περίπτωση απουσίας παιδιών

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε αναπομπή των Νόμων με τίτλο «Ο Περί Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης (Υποχρεωτική Φοίτηση και Παροχή Δωρεάν Εκπαίδευσης) (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025» και «Ο Περί Ιδιωτικών Σχολείων (Τροποποιητικός) Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE