Συγκλονίζει το τσιατιστό φίλου του αδικοχαμένου 23χρονου Χαράλαμπου απο την Πάφο - «Χαρέ χαττάν που μου στησες... »

Συγκλονίζει το τσιατιστό φίλου του αδικοχαμένου 23χρονου Χαράλαμπου απο την Πάφο  - «Χαρέ χαττάν που μου στησες... »

Συγκλονίζει και λυγίζει , το τσιατιστό που έγραψε φίλος του 23χρονου Χαράλαμπου που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στις  3.15 τα ξημερώματα σήμερα στο δρόμο Προδρομίου – Λατσιού στην Πάφο.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε στον πιο πάνω δρόμο 18χρονος από την Πάφο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος επίσης από την Πάφο, έχοντας ως συνεπιβάτη τον άτυχο Χαραλάμπους.

Το προφίλ του αδικοχαμένου νέου γέμισε με λόγια πόνου και αντίο απο φίλους και συγγενείς.

Ενα όμως λύγισε και τους πιο δυνατούς. Ενα τσιατιστό για τον αδικοχαμένο Χαράλαμπο Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE