Υπό 5νθήμερη κράτηση 24χρονος στην Πάφο - Αντιμέτωπος με πλαστοπροσωπία

Υπό 5νθήμερη κράτηση 24χρονος στην Πάφο - Αντιμέτωπος με πλαστοπροσωπία

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 24χρονου για υπόθεση πλαστοπροσωπίας προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου το Σάββατο στις 20:40 παρουσιάστηκε στον αερολιμένα Πάφου για αναχώρηση για την Ιταλία, άντρας ο οποίος παρουσίασε διαβατήριο Ισπανίας.

Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο ηγέρθηκαν υπόνοιες για τη γνησιότητα του διαβατηρίου που είχε μεγάλες διαφορές στα στοιχεία ασφαλείας.

Ανακρινόμενος ο 24χρονος ανέφερε πως κατάγεται από το Αφγανιστάν και είναι αιτητής ασύλου. Ακολούθως συνελήφθη για το αδίκημα της πλαστοπροσωπίας. Χτες παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης πέντε ημερών.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE