ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Τρομάζει με τις δηλώσεις του ο Κωστρίκης: «Πρέπει να ετοιμαστούμε για νέο πόλεμο» - «Η προστασία των εμβολιασμένων θα πέσει με αυτή την μετάλλαξη» - ΒΙΝΤΕΟ

Τρομάζει με τις δηλώσεις του ο Κωστρίκης: «Πρέπει να ετοιμαστούμε για νέο πόλεμο» - «Η προστασία των εμβολιασμένων θα πέσει με αυτή την μετάλλαξη»  - ΒΙΝΤΕΟ

Ανησυχία και προβληματισμός υπάρχει σε σχέση με τη νέα μετάλλαξη «Όμικρον», η οποία όπως φαίνεται είναι πολύ πιο μεταδοτική, ενώ πολλές χώρες προσχώρησαν με νέα μέτρα, κάτι που αναμένεται να δούμε και στην Κύπρο.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μέρα Μεσημέρι», ο καθηγητής Λεόντιος Κωστρίκκης, δήλωσε ότι η μεταδοτικότητα της καινούριας μετάλλαξης είναι πολύ υψηλή, ωστόσο δεν είναι πιο θανατηφόρα από την μετάλλαξη «ΔΕΛΤΑ».

Παράλληλα ο Δρ. Κωστρίκκης, ανέφερε ότι το Υπουργείο Υγείας έχει ένα πρόγραμμα επιτατικής επιτήρησης όπου βρίσκεται σε εφαρμογή για να δουν αν υπάρχει το νέο στέλεχος στην Κύπρο. Την ίδια ώρα σημείωσε ότι είναι θέμα χρόνου για να βρεθεί η νέα μετάλλαξη στην Κύπρο.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των εμβολίων και το αν καλύπτουν το νέο στέλεχος ανέφερε: «Είναι σίγουρο ότι η προστασία των εμβολιασμένων θα πέσει με αυτή την μετάλλαξη. Η ανοσία θα κατέβει σίγουρα αλλά δεν θα πάει στο μηδέν», είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να ετοιμαστούμε για νέο πόλεμο. Πρέπει να ετοιμαστούν τα Νοσοκομεία γιατί περιμένουμε μεγάλους αριθμούς», συμπλήρωσε.

Τέλος ανέφερε πως παρόλο που θα πέσει η προστασία των εμβολιασμένων, αυτό είναι ακόμη ένας λόγος για να προχωρήσουν οι πολίτες στην Τρίτη δόση εμβολίου αλλά και σε εμβολιασμό όσοι δεν τον έχουν πράξει ακόμη, τονίζοντας πως με τον ερχομό της νέας μετάλλαξης πρέπει να το σκεφτούν πολύ σοβαρά.

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top