Επανέρχεται ο Αβραάμ Ηλία για τις αντιδράσεις - «Δεν είναι δουλειά των δήθεν οργανωμένων γονιών, αν ήταν σωστοί θα έπρεπε να ζητήσουν αυστηρότερα μέτρα»

Επανέρχεται ο Αβραάμ Ηλία για τις αντιδράσεις - «Δεν είναι δουλειά των δήθεν οργανωμένων γονιών, αν ήταν σωστοί θα έπρεπε να ζητήσουν αυστηρότερα μέτρα»

Ξεκάθαρη θέση για τη χρήση μάσκας και τα rapid test σε μαθητές, πήρε ο Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Μακαρείου Νοσοκομείου.

«Αν ήταν σωστοί οι οργανωμένοι γονείς, θα έπρεπε να ζητούν κι άλλα πιο αυστηρά μέτρα ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων», τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «Alpha καλημέρα».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «όλα τα παιδιά αν τα διδάξεις με τον σωστό τρόπο είναι υπεύθυνα. Δεν είναι θέμα να είμαστε φανατικοί. Πρέπει να δώσουμε πίστωση σε αυτά τα άτομα που είναι και η δουλειά τους, δεν είναι δουλειά των δήθεν οργανωμένων γονιών. Πρέπει επιτέλους να πιστέψουμε στα αρμόδια όργανα και αυτά είναι το Υπουργείο Υγείας, η Συμβουλευτική Επιτροπή και οι λειτουργοί υγείας που εμπλέκονται στο θέμα».

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή (28/11) του ανάρτηση, είχε πει ανάμεσα σε άλλα ότι «είμαστε οι πιο κακομαθημένοι πολίτες του κόσμου».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE