Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη: Η νεογέννητη κορούλα της νοσηλεύτηκε στην Εντατική Νεογνών (Βίντεο)

Θέλξια-Βαλέρια Φραγκούδη: Η νεογέννητη κορούλα της νοσηλεύτηκε στην Εντατική Νεογνών (Βίντεο)

«Χρειάστηκε να αποχωριστώ για λίγο τη μικρούλα … Και ήταν πολύ πιο δύσκολο απ’ όσο περίμενα»

Μανούλα έγινε για πρώτη φορά πριν από μια βδομάδα η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ολοκληρώνοντας την ευτυχία της με τον σύζυγο της, Χριστίνο Πίπη.

Η όμορφη επιχειρηματίας και fashion influencer καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δημοσίευσε τρυφερά στιγμιότυπα, ενώ λίγες ώρες μετά τον ερχομό της μικρής δημοσίευσε και την πρώτη της φωτογραφία.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE