Ακόμη ένας θάνατος κορωνοϊού στα κατεχόμενα - Αύξηση των κρουσμάτων στα σχολέια

Ακόμη ένας θάνατος κορωνοϊού στα κατεχόμενα - Αύξηση των κρουσμάτων στα σχολέια

Αυξάνονται τα κρούσματα στις σχολικές μονάδες στα κατεχόμενα, καθώς γενικά καταγράφονται ψηλοί αριθμοί καθημερινά.

Στο δημοτικό σχολείο του Κιόνελι σήμερα, η συντεχνία των Τ/κ δασκάλων προέβηκε εκδήλωση διαμαρτυρίας και στάση εργασίας, καθώς τα κρούσματα έφτασαν τα 43, ενώ στο γυμνάσιο Ισρέν Κιουτσιούκ στην κατεχόμενη Λευκωσία, το «υπουργείο παιδείας» ανακοίνωσε ότι λόγω των κρουσμάτων από σήμερα περνά στην τηλεκπαίδευση.


Η συντεχνία των Τ/κ δασκάλων σημείωσε ότι σε μια εβδομάδα τα κρούσματα στα σχολεία διπλασιάστηκαν και ζήτησε λήψη άμεσων μέτρων.

Στο μεταξύ, καταγράφηκε και ο 101ος θάνατος λόγω κορωνοϊού. Είναι ο Aχμέτ Κισμίρ, 89 ετών που νοσηλευόταν εδώ και μέρες στην εντατική.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE