Αυτός είναι ο 42χρονος ιερέας με τις σέξι φωτογραφίες στο Instagram! (Βίντεο)

Αυτός είναι ο 42χρονος ιερέας με τις σέξι φωτογραφίες στο Instagram! (Βίντεο)

Δες όσα ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου

Για πρώτη φορά έσπασε τη σιωπή του ο 42χρονος ιερέας που βρέθηκε στο στόχαστρο επειδή δημοσίευσε ημίγυμνες φωτογραφίες στα social media, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Συγκεκριμένα στο προφίλ του ιερέα στο Instagram υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες του όπου ποζάρει ημίγυμνος, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχουν εικόνες του να φοράει ράσο.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE