Αυτός είναι ο 42χρονος ιερέας με τις σέξι φωτογραφίες στο Instagram! (Βίντεο)

Αυτός είναι ο 42χρονος ιερέας με τις σέξι φωτογραφίες στο Instagram! (Βίντεο)

Δες όσα ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου

Για πρώτη φορά έσπασε τη σιωπή του ο 42χρονος ιερέας που βρέθηκε στο στόχαστρο επειδή δημοσίευσε ημίγυμνες φωτογραφίες στα social media, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Συγκεκριμένα στο προφίλ του ιερέα στο Instagram υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες του όπου ποζάρει ημίγυμνος, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχουν εικόνες του να φοράει ράσο.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Κυπριακό: Κρίσιμο τετ-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν ενώπιον της Ολγκίν - Στην Κύπρο και ο Γιοχάνες Χαν

Μια ημέρα με έντονο διπλωματικό φορτίο αναμένεται να είναι η σημερινή, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν συναντώνται στη νεκρή ζώνη, παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν. Η συνάντηση χαρακτηρίζεται ως κομβική για το μέλλον του Κυπριακού, καθώς θα διαφανεί αν υπάρχει το απαραίτητο πολιτικό έδαφος για να δημιουργηθεί μια νέα δυναμική, που θα οδηγήσει σε άτυπη πενταμερή στις αρχές του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE