ΠΡΟΣΟΧΗ : Ομίχλη σκέπασε την Λευκωσία - Χαμηλή ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο

ΠΡΟΣΟΧΗ : Ομίχλη σκέπασε την Λευκωσία - Χαμηλή ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο

Πυκνή ομίχλη που παρατηρείται γύρω στις 8.00 το βράδυ, στις περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας, επηρεάζει αρνητικά την ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων που διακινούνται στους δρόμους της επαρχίας.

Συγκεκριμένα, πυκνή ομίχλη παρατηρείται στις περιοχές του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, από τον Κόρνο, την Αγία Βαρβάρα, το Πέρα Χωρίο Νήσου, μέχρι και τα Λατσιά, καθώς και στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς, από την περιοχή Αρχαγγέλου, στη Λακατάμια και στο Στρόβολο, μέχρι και την περιοχή Αστρομερίτη.

Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο, ενώ οι οδηγοί οχημάτων καλούνται να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις από τους πέντε Ελληνοκύπριους που κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα από τον περασμένο Αύγουστο.