Ένας θάνατος και 241 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Ένας θάνατος και 241 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα τη Δευτέρα

Ένας θάνατος και 241 νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα τη Δευτέρα από σύνολο 26.254 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.


Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας» ένα περιστατικό ήταν επιβάτης από το εξωτερικό, 44 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 196 ήταν τοπικές μολύνσεις. 

Τα 89 προέρχονται από τη Λευκωσία, τα 49 από την Κερύνεια, τα 32 από την Αμμόχωστο, τα 17 από το Τρίκωμο, τα 5 από τη Μόρφου και τα 4 από τη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών COVID-19 στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 28.593 και των θανάτων σε 101.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE