ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Πρόστιμο και καταγγελίες ακόμα μια μέρα σε πολίτες και υποστατικά

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Πρόστιμο και καταγγελίες ακόμα μια μέρα σε πολίτες και υποστατικά

Σε 21 καταγγελίες πολιτών και 3 καταγγελίες υποστατικών προέβη η Αστυνομία μετά από 2114 ελέγχους το τελευταίο 24ωρο για την εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

 
Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του κλάδου επικοινωνίας της Αστυνομίας, στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 937 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 8 πολίτες και ένα υποστατικό, στη Λεμεσό διενεργήθηκαν 187 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών, στην Λάρνακα 326 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες, στην Πάφο καταγγέλθηκε ένας πολίτης και ένα υποστατικό έπειτα από 184 ελέγχους, στην Αμμόχωστο 10 πολίτες έπειτα από 305 ελέγχους, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 62 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.
 
Τα Τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 111 και 2 ελέγχους αντίστοιχα χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE