LIFESTYLE

Συγκλονιστική αποκάλυψη γνωστού Κύπριου: Στο στρατό είχαν βγάλει τα άρβυλα και με βάραγαν, πήγα στο νοσοκομείο

Συγκλονιστική αποκάλυψη γνωστού Κύπριου: Στο στρατό είχαν βγάλει τα άρβυλα και με βάραγαν, πήγα στο νοσοκομείο

Ο θεατρικός παραγωγός αποκάλυψε τα περιστατικά μπούλινγκ που έχει βιώσει - Τι είπε για την παρεξήγηση με τον Ορφέα Παπαδόπουλο.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Ο θεατρικός παραγωγός αναφέρθηκε στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχει βιώσει, αλλά και στο θέμα που προέκυψε με τον Ορφέα Παπαδόπουλο.

«Με έχουν χτυπήσει στο στρατό, όταν είχα κερδίσει τη δεύτερη θέση στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο, το 2009. Όταν γύρισα πίσω στο στρατόπεδο, επειδή μου έδωσαν μια τιμητική άδεια, ήταν όλοι πολύ θυμωμένοι μαζί μου που διακρίθηκα σε κάτι και έλειψα κι έκαναν αυτοί δουλειές στη θέση μου. Με περίμεναν, με χτύπησαν και πήγα στο νοσοκομείο. Είχαν βγάλει τα άρβυλα και με βάραγαν», είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Και μια απόπειρα που είχε γίνει αργότερα, που κάποιος προσπάθησε να μου επιβληθεί με τη βία, αλλά κατάφερα και βρήκα τη δύναμη, του έδωσα μια σπρωξιά και το κατήγγειλα.

Αυτός ήταν κι ένας λόγος που έγινα παραγωγός γιατί δεν είχα τη διάθεση να υποκύψω σε ανώμαλες ή βίαιες ορέξεις θεατρανθρώπων, παραγωγών, διευθυντών δισκογραφικής εταιρείας. Αυτό μου συνέβη και στο χώρο του θεάτρου και στο χώρο της μουσικής».

Για το θέμα με τον Ορφέα Παπαδόπουλο, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε: «Με τον Ορφέα έχουμε μιλήσει. Ήταν σίγουρα λάθος η αρχική μου τοποθέτηση που αναφέρθηκε ονομαστικά κι έχω ζητήσει συγγνώμη. Αυτό που τα φούσκωσε ήταν ότι πήραν θέση διάφοροι άνθρωποι που δεν έπρεπε γιατί δεν γνώριζαν. Μια συγκεκριμένη εκπομπή το πήρε πολύ προσωπικά το θέμα, άρχισε κι έβγαζε τον καθένα, άλλα λέγανε, άλλα γράφανε από κάτω στους τίτλους».

Δείτε το βίντεο στο protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top