ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ξεκίνησαν το σκάψιμο για τις εξαφανισμένες – Γνωστός στις Αρχές ο δεύτερος καταζητούμενος της υπόθεσης

Ξεκίνησαν το σκάψιμο για τις εξαφανισμένες – Γνωστός στις Αρχές ο δεύτερος καταζητούμενος της υπόθεσης

Με μικρά και σταθερά βήματα συνεχίζουν οι Αρχές το έργο τους για την εξαφάνιση των δύο γυναικών που καταγγέλθηκαν στις 19 Νοεμβρίου ότι είναι άφαντες από τις 17 Νοεμβρίου 2021.

Δύο αγνοούμενες, ένας συλληφθέντας, ένας καταζητούμενος και μια εξοχική κατοικία που κρύβει ένα φρικτό έγκλημα είναι όσα έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας, με τις προσπάθειες τους να ενισχύονται με μαρτυρίες αλλά και με τεκμήρια.

Τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου οι έρευνες στην ορεινή περιοχή Μονιάτη-Αμίαντου εντατικοποιήθηκαν με αποτέλεσμα οι Αρχές να περισυλλέξουν τεκμήρια τα οποία στάλθηκαν για εξετάσεις. Από τις έρευνες στην κατοικία που βρίσκεται απομονωμένη μέσα στο δάσος διαπιστώθηκε ότι έγιναν προσπάθειες για να καλυφθούν ίχνη, ωστόσο όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας τα ίχνη αίματος τόσο από τον 32χρονο όσο και από τη μία από τις δύο εξαφανισμένες προδίδουν τόπο εγκλήματος.

Τα μέλη της Αστυνομίας έχουν χτενίσει την περιοχή με ανιχνευτικούς σκύλους, drones αλλά και με φτυάρια, όπου σκάβουν σε διάφορα σημεία της περιοχής με σκοπό να εντοπιστεί το οτιδήποτε που να μπορεί να ενισχύσει τις έρευνες στην μυστήρια υπόθεση που φαίνεται να κρύβει διπλό φονικό.

Παράλληλα ο 32χρονος Σύρος σε εκ νέου ανάκριση εμμένει στη θέση του -ότι δηλαδή βρισκόταν με τις δύο γυναίκες στο εξοχικό αλλά στη συνέχεια τις μετέφερε στην οικία τους-. Στην κατοχή του 32χρονου εντοπίστηκαν και η ταυτότητα αλλά και η πιστωτική κάρτα της μίας εκ των δύο γυναικών, την οποία ο ίδιος παραδέχθηκε ότι πήρε και χρησιμοποίησε σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, κάτι που διαπιστώθηκε και από κλειστά κυκλώματα. Σε ισχυρισμούς του ανέφερε ότι τα πήρε από τη γυναίκα όταν τις μετέφερε στο σπίτι τους. Ο ίδιος φαίνεται να κατονόμασε δεύτερο πρόσωπο για την υπόθεση λέγοντας στις Αρχές ότι ίσως γνωρίζει που να βρίσκονται οι δύο γυναίκες. Πρόκειται για 23χρονο ομοεθνή του, ο οποίος είναι γνωστό πρόσωπο στις Αρχές και ήδη καταζητείτο για υποθέσεις κλοπής από το ΤΑΕ Λεμεσού, το εν λόγω πρόσωπο δεν αποκλείεται να διέφυγε στα κατεχόμενα.

Όσο αφορά τα αίματα που εντοπίστηκαν στην οικία και σε εκσκαφέα δεν έχει εξακριβωθεί σε ποια από τις δύο γυναίκες ανήκουν καθώς διέμεναν στον ίδιο διαμέρισμα από το οποία λήφθηκε το γενετικό υλικό.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για τις Alraeesi Khaiat, ηλικίας 43 ετών και της Mariia Gazibagandova, ηλικίας 33 ετών. 

Η 43χρονη περιγράφεται ως εύσωμη, ύψους 1.60μ. περίπου, με ξανθά μακριά μαλλιά και καστανά μάτια και η 33χρονη, επίσης εύσωμη, ύψους 1.70μ. περίπου, με μαύρα μακριά μαλλιά και μαύρα μάτια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Είχε απελαθεί από την Κύπρο και την βρήκαν να εργάζεται σε ξενοδοχείο - Παρουσίασε πλαστό έγγραφο

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top