Καταχωρήθηκε η υπόθεση του γιατρού με τα "fakepass" - Πότε πάει στο Δικαστήριο

Καταχωρήθηκε η υπόθεση του γιατρού με τα "fakepass" - Πότε πάει στο Δικαστήριο

Οδηγίες για καταχώρηση της υπόθεσης του 53χρονου καρδιολόγου στη Λάρνακα, ο οποίος εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού, έδωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Γιώργος Σαββίδης. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Γενικός Εισαγγελάς, η υπόθεση έχει οριστεί για τις 14 Δεκεμβρίου.

"Δώσαμε οδηγίες σε @Cyprus_Policeγια καταχώρηση υπόθεσης ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας, εναντίον γιατρού που εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού #Covid_19. Η καταχώρηση έγινε σήμερα στο Επ.Δικ. για σκοπούς παραπομπής στο Κακουργιοδικείο. Η υπόθεση ορίστηκε 14/12."

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE