Αστυνομία και πυροβολισμοί στο Αεροδρόμιο Πάφου - Καμία ανησυχία καθησυχαζουν οι Αρχές

Αστυνομία και πυροβολισμοί στο Αεροδρόμιο Πάφου - Καμία ανησυχία καθησυχαζουν οι Αρχές

Με ανακοίνωση της η Αστυνομία υπενθυμίζει το κοινό για την άσκηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα έτσι ώστε να μην υπάρχουν ανησυχίες. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι, σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου, 2021, μεταξύ των ωρών 2μ.μ. – 5μ.μ., θα διεξαχθεί στο Αεροδρόμιο Πάφου, κοινή άσκηση έκτακτου περιστατικού με θέμα: «Joint Tactical Training 2021».

Στην άσκηση, η οποία πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αεροδρομίων (Δ.Α.Σ.Α.) και την Αεροπορική Ασφάλεια Ισραηλινών Αρχών, θα συμμετέχουν επίσης μεταξύ άλλων, η διαχειρίστρια εταιρεία Hermes Airports Ltd και η Πολιτική Αεροπορία.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης, θα πραγματοποιηθούν διάφορα σενάρια σε χώρους πτήσεων του αεροδρομίου, ενώ θα χρησιμοποιηθούν ομοιώματα οπλισμού και θα ριφθούν αβολίδωτα φυσίγγια.

Ενόψει των πιο πάνω επισημαίνεται ότι δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας από το κοινό αφού πρόκειται για άσκηση

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.