Άλλοι τρεις συμπολίτες μας έφυγαν από covid - Μόλις 58 ετών ο ένας

Άλλοι τρεις συμπολίτες μας έφυγαν από covid - Μόλις 58 ετών ο ένας

Τα 3 άτομα που απεβίωσαν με την τελική αιτία θανάτου να αποδίδεται στη νόσο COVID-19, αφορούν σε:

- Άντρα, ηλικίας 58 ετών, που κατέληξε στις 30 Νοεμβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

- Γυναίκα, ηλικίας 75 ετών, που κατέληξε στις 30 Νοεμβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

- Άντρα, ηλικίας 72 ετών, που κατέληξε στις 29 Νοεμβρίου στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 118 ασθενείς της νόσου COVID-19, εκ των οποίων οι 51 σε σοβαρή κατάσταση ή σε συνθήκες ΜΑΦ.

Από τους 51 ασθενείς που είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι 18 είναι διασωληνωμένοι, οι 3 νοσηλεύονται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εκτός αναπνευστήρα και οι 30 σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

ΠτΔ: Για τέσσερα θετικά σημεία στην πρώτη συνάντηση μίλησε με Έρχιουρμαν

Για τέσσερα θετικά σημεία που προέκυψαν από την πρώτη συνάντησή του με τον νέου ηγέτη των Τουρκοκυπρίων,  Τουφάν Έρχιουρμαν, μίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE