Διευκρινίζει για το SMS εμβολιασμού στους πολίτες το Υπουργείο Υγείας

Διευκρινίζει για το SMS εμβολιασμού στους πολίτες το Υπουργείο Υγείας

Διευκρινίσεις για το SMS που θα σταλθεί στους πολίτες που δικαιούνται να κάνουν την τρίτη δόση, δίνει το Υπουργείο Υγείας.

Το SMS είναι καθαρά για υπενθύμιση και δεν καθιστά τρόπο διευθέτησης ραντεβού.

Είναι απλώς ένα περισσότερο μέσο με το οποίο οι πολίτες ενημερώνονται πως πληρούν τα κριτήρια εμβολιασμού και να προχωρήσουν σε διευθέτηση με τους γνωστούς μέχρι τώρα τρόπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE