BUSINESS NEWS

Μεγάλα δώρα για τους καταναλωτές από την Mastercard και τον Stephanis αυτές τις γιορτές

Μεγάλα δώρα για τους καταναλωτές από την Mastercard και τον Stephanis αυτές τις γιορτές

Η Mastercard ενώνει τις δυνάμεις της με πρωταγωνιστές της αγοράς και δίνει κίνητρα στους καταναλωτές.

Φέτος τα Χριστούγεννα η Mastercard φέρνει διασκέδαση και χαμόγελα. Η εταιρεία σε συνεργασία με το Δίκτυο Καταστημάτων STEPHANIS σας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε μια από τις 5 δωροεπιταγές αξίας 1.000€ και μια από τις 5 κονσόλες Sony Playstation 5. Αρκεί μόνο να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας, ανέπαφα, σε ένα από τα 7 καταστήματα STEPHANIS ή στο online κατάστημα www.stephanis.com.cy/el.


Οι οικονομικές συναλλαγές χωρίς επαφή προστατεύουν τους καταναλωτές από υγειονομικές κρίσεις όπως η πανδημία με επιπλέον σπουδαία πλεονεκτήματα. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι με την κάρτα, το τηλέφωνο και άλλες φορητές συσκευές οι ανέπαφες συναλλαγές ολοκληρώνονται σε απίστευτες ταχύτητες ελάχιστων δευτερολέπτων που δεκαετίες πριν κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί. Εκτός από την εξοικονόμηση χρόνου, η νέα εποχή πληρωμών μάς προσφέρει και άνεση. Για παράδειγμα, η αύξηση των ορίων στις ανέπαφες συναλλαγές, επιτρέπει σε επιχειρήσεις και καταναλωτικό κοινό να πραγματοποιούν και να λαμβάνουν περισσότερες πληρωμές γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να χρειάζεται η εισαγωγή PIN ή τα μετρητά.


Τα ψηφιακά κανάλια συναλλαγών έχουν γίνει η νέα συνήθεια όλων. Μία συνήθεια, που ο COVID-19 έκανε ακόμη πιο ισχυρή. Οι ιδιαίτερες συνθήκες αγοράς και οι νέες τάσεις έδωσαν την ώθηση στη Mastercard που πιστή στην αποστολή της συνεχίζει να ενδυναμώνει και να διασυνδέει τη ψηφιακή οικονομία. Με τις κατάλληλες μεθόδους, τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία και τη διεύρυνση συνεργασιών με επιχειρήσεις, οι πελάτες της σε όλο τον κόσμο αποκτούν συνεχώς μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, ασφάλεια και άνεση πληρωμών.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top