ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σε 103 καταγγελίες προέβησαν τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης Πάφου τον Νοέμβριο

Σε 103 καταγγελίες προέβησαν τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης Πάφου τον Νοέμβριο

Σε 103 καταγγελίες για διάφορα αδικήματα προέβηκαν τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης της επαρχίας Πάφου κατά τον Νοέμβριο, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων τους, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης της επαρχίας Πάφου πρόσφεραν σε 27 περιπτώσεις βοήθεια προς το κοινό. Διεκπεραίωσαν καθήκοντα λήψης μέτρων ασφαλείας κατά τη διάρκεια πέντε εκδηλώσεων.

Παρείχαν σε 21 περιπτώσεις βοήθεια σε άλλα τμήματα και υπηρεσίες της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου. Διενήργησαν 62 ανακοπές και ελέγχους υπόπτων προσώπων και οχημάτων. Διενήργησαν ελέγχους σε χώρους στάθμευσης για πρόληψη ζημιών σε αυτοκίνητα και κλοπών απ΄αυτά. Διαμοίρασαν διαφωτιστικό υλικό για μέτρα πρόληψης κλοπών και διαρρήξεων.

Επιπρόσθετα ανέφερε ο κ. Ιωάννου παρείχαν συμβουλές σε ιδιοκτήτες καταστημάτων και άλλων υποστατικών για μέτρα ασφάλισης της περιουσίας τους. Δόθηκαν συμβουλές σε ξένους τουρίστες αλλά και ντόπιους τουρίστες όπου τους ζητήθηκε για οποιαδήποτε πληροφορία ήθελαν.

Διενήργησαν έλεγχο των παραλιών σε συνεργασία με τους κατά τόπους ναυαγοσώστες. Διενήργησαν ελέγχους σε εστιατόρια , καφετέριες, υπεραγορές, παραλίες, και σε θρησκευτικούς χώρους για την τήρηση των μέτρων του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Επίσης αστυνόμευσαν στην ευρύτερη περιοχή της Χλώρακας για πρόληψη της εγκληματικότητας, καθώς και στην περιοχή Γεροσκήπου για τον ίδιο λόγο, κατέληξε ο κ. Ιωάννου.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top