ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο - Σπεύδει η Αστυνομία στο σημείο

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο - Σπεύδει η Αστυνομία στο σημείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 04 Δεκεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας - Αγίας Νάπας με κατεύθυνση το Παραλίμνι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα όχημα έπεσε σε χαντάκι.
Στο σημείο σπεύδουν αυτή την ώρα μέλη της Αστυνομίας για διερεύνηση των συνθηκών που σημειώθηκε το τροχαίο.

Περισσότερα σε λίγο...

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.