Έκλεψε αυτοκίνητο και έκανε βόλτες στη Λεμεσό 40χρονος - Τον έπιασαν στα πράσα οι Αρχές

Έκλεψε αυτοκίνητο και έκανε βόλτες στη Λεμεσό 40χρονος - Τον έπιασαν στα πράσα οι Αρχές

Στην αυτόφωρη σύλληψη 40χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε από περίπολο της Τροχαίας Λεμεσού, να οδηγεί κλοπιμαίο αυτοκίνητο, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 10μ.μ. χθες, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, εντόπισαν αυτοκίνητο, το οποίο είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο, να κινείται σε δρόμο της Λεμεσού. Οι αστυνομικοί ανέκοψαν το όχημα για έλεγχο, για να διαπιστώσουν ότι οδηγός του οχήματος ήταν 40χρονος, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε γίνει στην Αστυνομία, το εν λόγω όχημα είχε κλαπεί στις 2 Νοεμβρίου 2021, από χώρο που διατηρεί ο ιδιοκτήτης του, στη Λεμεσό.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE