Πήδηξε μπροστά από συρμό του μετρό και έγινε viral

Πήδηξε μπροστά από συρμό του μετρό και έγινε viral

Τον γύρω του κόσμου κάνει το βίντεο από το μετρό της Μόσχας, στο οποίο διακρίνεται άντρας να πηδάει μπροστά από συρμό με τον μηχανοδηγό να φρενάρει την τελευταία στιγμή.

Το περιστατικό συνέβη σε σταθμό του μετρό στην πρωτεύουσα της Ρωσίας το απόγευμα της Κυριακής.


Όπως ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία του Μετρό της Μόσχας, ο μηχανοδηγός τράβηξε το φρένο έκτακτης ανάγκης βλέποντας τον άνδρα να πηδάει στις γραμμές, στον σταθμό Πάρκο Φιλιόφσκι.


Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά του μηχανοδηγού και την χαμηλή ταχύτητα του συρμού, ο άνδρας δεν τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ με την βοήθεια του προσωπικού ασφαλείας απομακρύνθηκε από τις ράγες.

Αν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό για πιο λόγο ο άνδρας αποφάσισε να θέσει την ζωή του σε κίνδυνο, το πιο πιθανό σενάριο ήταν η επίδειξη «ικανοτήτων» κάτι που αναμένεται να τον οδηγήσει ενόπιων του δικαστηρίου με την κατηγορία της διακοπής εργασιών του μετρό και σε βαρύ χρηματικό πρόστιμο.

Πηγή: RT

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE