Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια στο Παραλίμνι - Αυτούς εξακολουθεί να ψάχνει η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια στο Παραλίμνι - Αυτούς εξακολουθεί να ψάχνει η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο πέρασε η Αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Παραλιμνίου - Ομόνοια 29M, στο χώρο του Σταδίου Τάσος Μάρκου, στο Παραλίμνι, το Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου, 2021.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος, άντρας ο οποίος αναζητείτο για τα σχετικά επεισόδια.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί πρόσωπα για τα επεισόδια και σε ανακοίνωση της παρακαλεί, οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των εικονιζόμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 146.

 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα μετά από φωτιά σε πολυκατοικία

Τραγωδία στη Λευκωσία: Εντοπίστηκε απανθρακωμένο πτώμα μετά από φωτιά σε πολυκατοικία

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παραμονής των Χριστουγέννων στη Λευκωσία, όταν λήφθηκε πληροφορία για φωτιά σε αποθηκευτικό χώρο που βρισκόταν στην οροφή πολυκατοικίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE