Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια στο Παραλίμνι - Αυτούς εξακολουθεί να ψάχνει η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για τα επεισόδια στο Παραλίμνι - Αυτούς εξακολουθεί να ψάχνει η Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο πέρασε η Αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων Παραλιμνίου - Ομόνοια 29M, στο χώρο του Σταδίου Τάσος Μάρκου, στο Παραλίμνι, το Σάββατο, 04 Δεκεμβρίου, 2021.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη και αφού κατηγορήθηκε γραπτώς αφέθηκε ελεύθερος, άντρας ο οποίος αναζητείτο για τα σχετικά επεισόδια.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητεί πρόσωπα για τα επεισόδια και σε ανακοίνωση της παρακαλεί, οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των εικονιζόμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στο τηλέφωνο 23-803040 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 146.

 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Ο Αύγουστος που θα κρίνει το Κυπριακό - Ο Φίτο ανοίγει τον κύκλο των κρίσιμων επαφών - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν

Η άφιξη στην Κύπρο του Εκτελεστικού Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ειδικού Εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο, δεν αποτελεί ακόμη μία τυπική ευρωπαϊκή επίσκεψη. Έρχεται σε μια χρονική συγκυρία κατά την οποία το Κυπριακό φαίνεται να επανέρχεται δυναμικά στη διεθνή ατζέντα, με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και πλέον την Ευρωπαϊκή Ένωση να επιχειρούν συντονισμένα να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την πρώτη ουσιαστική πολιτική επανεκκίνηση, έπειτα από χρόνια στασιμότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE