Κορωνοϊός - κατεχόμενα: Ένας θάνατος και 293 νέα περιστατικά

Κορωνοϊός - κατεχόμενα: Ένας θάνατος και 293 νέα περιστατικά

Ένα άτομο απεβίωσε στα κατεχόμενα ενώ εντοπίστηκαν 293 νέα κρούσματα κορωνοϊού, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο το «υπουργείο υγείας». Τα νέα κρούσματα προέκυψαν από 20.845 διαγνωστικά τεστ το τελευταίο 24ωρο.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα τα 59 θετικά περιστατικά είναι επαφές ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και τα υπόλοιπα 233 τοπικές λοιμώξεις και ένα από το εξωτερικό.


Τα 80 προέρχονται από τη Λευκωσία, τα 69 από την Κερύνεια, τα 52 από την Αμμόχωστο, τα 14 από το Τρίκωμο, τα 11 από την Μόρφου και τα 7 από την Λεύκα.

Στα κατεχόμενα ο αριθμός των κρουσμάτων κορωνοϊού ανήλθε στις 31.773 χιλιάδες και οι θάνατοι με τελική αιτία τη νόσο σε 117.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE