Άλλα τρία κρούσματα από τις 500 επαφές των μαθητών με "Όμικρον"

Άλλα τρία κρούσματα από τις 500 επαφές των μαθητών με "Όμικρον"

Ολοκληρώθηκαν τα τεστ PCR που υποβλήθηκαν 500 άτομα τα οποία ήταν επαφές μαθητών και καθηγητών που έφθασαν από το εξωτερικό με μερίδα από αυτούς να φέρουν τη νέα μετάλλαξη "Όμικρον".

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας από τη χθεσινή κινητοποίηση σε σχολική μονάδα έχουν εντοπιστεί άλλα τρία περιστατικά θετικά στον κορωνοϊό. Τα εν λόγω περιστατικά αφορούν τη μετάλλαξη "Δέλτα" και θα σταλούν για αλληλούχιση. 

Υπενθυμίζουμε ότι τα πέντε περιστατικά αφορούν μαθητές και καθηγητές που έφθασαν από ταξίδι τους στο εξωτερικό και έχουν ήδη τεθεί σε καραντίνα στο Eden Resort στην Τερσεφάνου, στην προσπάθεια να περιοριστεί και να μην εξαπλωθεί η νέα νοτιοαφρικανική παραλλαγή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE