Επιδειξίας εισέβαλε σε αυτοκίνητο 25χρονης, αυνανίστηκε και ζήτησε... μαντηλάκι για να σκουπιστεί

Επιδειξίας εισέβαλε σε αυτοκίνητο 25χρονης, αυνανίστηκε και ζήτησε... μαντηλάκι για να σκουπιστεί

Τρόμος έξω απο μεγάλο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, όταν ένας περίεργος γυμνασμένος άνδρας με κουκούλα και μάσκα, επιτέθηκε με κατεβασμένο το παντελόνι σε υπάλληλο, η οποία κατάφερε να τον απωθήσει βίαια και να τραπεί σε φυγή.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε το θύμα στην Αστυνομία, σοκαριστικός είναι ο διάλογος με τον επιδειξία ο οποιος αφού αυνανίστηκε της είπε χαρακτηριστικά «μωρό, έχεις ένα μαντηλάκι για να σκουπιστώ;».

Η επίθεση: «Δωσε μου ένα μαντηλάκι»

Το σκηνικό του τρόμου για την 25χρονη υπάλληλο σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στις 21:20. Η κοπέλα που εργάζεται σε κατάστημα σε εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, μόλις είχε φύγει και κατευθύνθηκε προς το όχημά της. Μόλις μπήκε στο αμάξι, ανάβει ένα τσιγάρο και τότε, ένας μυστηριώδης άνδρας που όπως κατέθεσε, ήταν ηλικιας 30-40 ετών, γύρω στο 1.80 γυμνασμενος με γκρί φούτερ με κουκούλα και μάσκα full face, άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού. Η κοπέλα πάγωσε.

Ο περίεργος τύπος κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να αυνανίζεται και με αισθησιακή φωνή, της είπε «Δώσε μου ένα μαντηλάκι σε παρακαλώ». Η 25χρονη σε κατάσταση σοκ άρχισε να του φωνάζει «φυγε! Φύγε!» και τότε ο επιδειξίας ατάραχος και με σταθερή φωνή της αποκρίθηκε «έλα ρε μωρό μου, γιατί δεν μου δίνεις ένα μαντηλάκι;». Η κοπέλα αποφασισμένη να γλιτώσει απο τα νύχια του, του επιτέθηκε και τον έσπρωξε και τότε ο δράστης έφυγε τρέχοντας.

Οι αστυνομικοί με οδηγό την περιγραφή της κοπέλας αναζητούν τον κουκουλοφόρο επιδειξία για να βάλουν φρένο στη δράση του πριν ξαναχτυπήσει.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.