Κατήγγειλαν επίθεση από 15 άτομα με ξύλα και μαχαίρια - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Κατήγγειλαν επίθεση από 15 άτομα με ξύλα και μαχαίρια - Στο Νοσοκομείο δύο πρόσωπα

Συμπλοκή σημειώθηκε χτες το βράδυ στην Λεωφόρο Ελλάδος στην Πάφο με αποτέλεσμα των τραυματισμό δύο προσώπων ηλικίας 39 και 36 ετών. 

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομίας Πάφου, γύρω στις 19:00 το βράδυ της Κυριακής, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή στην Λεωφόρο Ελλάδος στο πλαίσιο της οποίας φέρεται να τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα και μεταφέρθηκαν στο ΓΝ Πάφου.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου εντόπισαν δύο πρόσωπα που φέρεται να είναι αδέρφια τραυματισμένα ηλικίας 39 ετών και 36 ετών. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό ο 39χρονος υπέστη θλαστικό τραύμα στην πίσω μεριά του αριστερού ώμου από αιχμηρό αντικείμενο και του έγιναν δύο συρραφές ενώ ο 36χρονος υπέστη εκχύμωση και οίδημα κάτω από το αριστερό μάτι χωρίς οποιοδήποτε κάταγμα.  

Τα δύο πρόσωπα αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών απολύθηκαν. 

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι ενώ επέστρεφαν στην κατοικία τους στην Λεωφόρο Ελλάδος τους επιτέθηκαν γύρω στα 15 άτομα τα οποία κρατούσαν μαχαίρια και ξύλα και τους κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος τους αφού προηγουμένως τους εξύβρισαν. Όσον αφορά τα αίτια του καυγά έδωσαν κάποιους ισχυρισμούς ότι είχαν κάποιες προσωπικές διαφορές μαζί τους .

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE