Τραγωδία: Πέθανε 4χρονο κοριτσάκι που νόσησε με Γρίπη Α - Νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Μακάριου Νοσοκομείου
Τραγωδία με τετράχρονο κοριτσάκι που νοσηλευόταν με γρίπη Α στο Μακάρειο Νοσοκομείο και απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι.
Τουλάχιστον 70 άνθρωποι σκοτώθηκαν, αριθμός που μπορεί να ανέλθει σε περισσότερους από 100. Ο κυβερνήτης Μπεσίρ δήλωσε πως οι εκτεταμένες ζημιές δυσχεραίνουν σημαντικά τις προσπάθειες διάσωσης στην πολιτεία του που επλήγη από ανεμοστρόβιλους πριν από δύο ημέρες και τουλάχιστον 56.000 κατοικίες παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση.
Περισσότεροι από 40 ανεμοστρόβιλοι αναφέρθηκαν σε έξι πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων του Αρκάνσας, του Ιλινόις, του Μισισίπι, του Μιζούρι και του Τενεσί.
Η κ. Ντιν Κρίσγουελ, διευθύντρια της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων (FEMA), δήλωσε πως οι προσπάθειες διάσωσης συνεχίζονται σε όλη την περιοχή και πως εξακολουθούν να υπάρχουν ελπίδες να βρεθούν επιζώντες.
Πηγή: KYΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




