Τρεις νεκροί και 175 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Τρεις νεκροί και 175 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Τρεις ακόμα άνθρωποι απεβίωσαν στα κατεχόμενα, ενώ εντοπίστηκαν 175 νέα περιστατικά κορωνοϊού.

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το "υπουργείο υγείας" σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν 25914 τεστ μέσα από τα οποία εντοπίστηκαν 175 κρούσματα. Ανακοινώνει, επίσης, τρεις θανάτους από Covid-19.

Τα 40 περιστατικά αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 135 είναι μεταδόσεις στην κοινότητα από τις οποίες οι 47 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 48 στην Κερύνεια, 25 στην Αμμόχωστο, 9 στο Τρίκωμο, 5 στη Μόρφου και 1 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών ανέρχεται σε 32148 και των θανάτων σε 121.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE