Τρεις νεκροί και 175 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Τρεις νεκροί και 175 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Τρεις ακόμα άνθρωποι απεβίωσαν στα κατεχόμενα, ενώ εντοπίστηκαν 175 νέα περιστατικά κορωνοϊού.

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το "υπουργείο υγείας" σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν 25914 τεστ μέσα από τα οποία εντοπίστηκαν 175 κρούσματα. Ανακοινώνει, επίσης, τρεις θανάτους από Covid-19.

Τα 40 περιστατικά αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 135 είναι μεταδόσεις στην κοινότητα από τις οποίες οι 47 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 48 στην Κερύνεια, 25 στην Αμμόχωστο, 9 στο Τρίκωμο, 5 στη Μόρφου και 1 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών ανέρχεται σε 32148 και των θανάτων σε 121.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

Ο αναμενόμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη φαίνεται να εισέρχεται στην τελική του ευθεία, με τις επίσημες ανακοινώσεις να τοποθετούνται, εκτός απροόπτου, εντός της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE