Τρεις νεκροί και 175 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Τρεις νεκροί και 175 νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Τρεις ακόμα άνθρωποι απεβίωσαν στα κατεχόμενα, ενώ εντοπίστηκαν 175 νέα περιστατικά κορωνοϊού.

Οπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το "υπουργείο υγείας" σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν 25914 τεστ μέσα από τα οποία εντοπίστηκαν 175 κρούσματα. Ανακοινώνει, επίσης, τρεις θανάτους από Covid-19.

Τα 40 περιστατικά αποτελούν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 135 είναι μεταδόσεις στην κοινότητα από τις οποίες οι 47 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 48 στην Κερύνεια, 25 στην Αμμόχωστο, 9 στο Τρίκωμο, 5 στη Μόρφου και 1 στη Λεύκα.

Ο συνολικός αριθμός των περιστατικών ανέρχεται σε 32148 και των θανάτων σε 121.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE