ΕΚΤΑΚΤΟ: Έριξαν δύο βόμβες μολότοφ σε Αστυνομικό Σταθμό στη Λάρνακα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έριξαν δύο βόμβες μολότοφ σε Αστυνομικό Σταθμό στη Λάρνακα

Επίθεση σε Αστυνομικό Σταθμό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι φορώντας κουκούλες στο κεφάλι τους πλησίασαν και έριξαν δύο βόμβες μολότοφ στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου. 

Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές τέθηκαν σε συναγερμό, ενώ γίνονται έρευνες για εντοπισμό των άγνωστων προσώπων από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής. 

Στον Αστυνομικό Σταθμό δεν έχουν προκληθεί υλικές ζημιές και ευτυχώς δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Λετυμπιώτης: «Στον βωμό της αντιπολίτευσης θυσιάστηκαν στρατηγικές επιδιώξεις της Δημοκρατίας»

Στον βωμό της σπουδής κάποιων να αποδείξουν ότι είναι αντιπολίτευση, θυσιάζονται κρίσιμες στρατηγικές επιδιώξεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο  Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης για την απόρριψη του νομοσχεδίου για την παράταση της θητείας της Υφυπουργού Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Μαριλένας Ραουνά.

BEST OF TOTHEMAONLINE