ΕΚΤΑΚΤΟ: Έριξαν δύο βόμβες μολότοφ σε Αστυνομικό Σταθμό στη Λάρνακα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έριξαν δύο βόμβες μολότοφ σε Αστυνομικό Σταθμό στη Λάρνακα

Επίθεση σε Αστυνομικό Σταθμό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι φορώντας κουκούλες στο κεφάλι τους πλησίασαν και έριξαν δύο βόμβες μολότοφ στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου. 

Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές τέθηκαν σε συναγερμό, ενώ γίνονται έρευνες για εντοπισμό των άγνωστων προσώπων από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής. 

Στον Αστυνομικό Σταθμό δεν έχουν προκληθεί υλικές ζημιές και ευτυχώς δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.