ΕΚΤΑΚΤΟ: Έριξαν δύο βόμβες μολότοφ σε Αστυνομικό Σταθμό στη Λάρνακα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έριξαν δύο βόμβες μολότοφ σε Αστυνομικό Σταθμό στη Λάρνακα

Επίθεση σε Αστυνομικό Σταθμό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι φορώντας κουκούλες στο κεφάλι τους πλησίασαν και έριξαν δύο βόμβες μολότοφ στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου. 

Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές τέθηκαν σε συναγερμό, ενώ γίνονται έρευνες για εντοπισμό των άγνωστων προσώπων από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής. 

Στον Αστυνομικό Σταθμό δεν έχουν προκληθεί υλικές ζημιές και ευτυχώς δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE