ΕΚΤΑΚΤΟ: Έριξαν δύο βόμβες μολότοφ σε Αστυνομικό Σταθμό στη Λάρνακα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έριξαν δύο βόμβες μολότοφ σε Αστυνομικό Σταθμό στη Λάρνακα

Επίθεση σε Αστυνομικό Σταθμό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 14 Δεκεμβρίου στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι φορώντας κουκούλες στο κεφάλι τους πλησίασαν και έριξαν δύο βόμβες μολότοφ στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίππου. 

Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές τέθηκαν σε συναγερμό, ενώ γίνονται έρευνες για εντοπισμό των άγνωστων προσώπων από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής. 

Στον Αστυνομικό Σταθμό δεν έχουν προκληθεί υλικές ζημιές και ευτυχώς δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.