Ελλάδα: Θλίψη για δύο αγοράκια που έχασαν τη ζωή τους από φωτιά

Ελλάδα: Θλίψη για δύο αγοράκια που έχασαν τη ζωή τους από φωτιά

Δύο αγοράκια ηλικίας 12 και 13 ετών εντοπίστηκαν νεκρά κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Καματερό.

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Καματέρο. Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε δώμα διώροφης κατοικίας στην οδό Ιθάκης, οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρά δύο αγοράκια 12 και 13 ετών. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αδέλφια, μέλη οικογένειας Ρομά.

Ενα μικρότερο μέλος της οικογένειας, αγοράκι δύο ετών, εντοπίστηκε με εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου δίνει μάχη για τη ζωή του.

Η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς συνεχίζεται από 15 πυροσβέστες που επιχειρούν με τέσσερα οχήματα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο

Έσβησε στην άσφαλτο ο 28χρονος Αντρέας – Φορούσε κράνος αλλά δεν γλίτωσε το μοιραίο

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 10:20 χθες βράδυ (27/03), έχασε τη ζωή του ο Αντρέας Αντωνίου, 28 ετών από τη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE