«Ε όχι πάλι η Κύπρια»! Εκτεθειμένος ανεπανόρθωτα ο Λιάγκας - Οφείλει να απολογηθεί για την ατάκα του στο «The Voice»
09.06.2015 - 23:45
Ούτε την ψηφίζουν τα πιτσιρίκια κύριε Λιάγκα όπως αναφέρατε, αλλά ούτε και η Κύπρος των 700.000 μπορεί να στείλει μια παίκτρια με τις ψήφους από το νησί μόνο στον ημιτελικό.
Κάποιο θέμα , είτε προσωπικό είτε γενικά με τους Κύπριους τραγουδιστές φαίνεται να έχει ο Γιώργος Λιάγκας, αφού αντέδρασε όταν ανακοινώθηκε ότι στο επόμενο Live πέρασε από τους ψήφους του κοινού Κύπρια τραγουδίστρια. Ενώ μάλιστα νόμιζε ότι το μικρόφωνο του ήταν κλειστό μίλησε με άτσαλο και άκομψο τρόπο και όχι σαν παρουσιαστής του Show για την συμπατριώτισσα μας.
Ο λόγος για την Κατερίνα Καμπανέλλη που με την ερμηνεία της κέρδισε το κοινό που της έδωσε το εισιτήριο για τον ημιτελικό του «The Voice» γεγονός που δεν άρεσε στον παρουσιαστή που έκανε και πάλι τη γκάφα του, το συνηθίζει άλλωστε τελευταία, λέγοντας στους άλλους δυο παίκτες, τον Άκη Παναγιωτίδη και την Εύα Τσάχρα ότι πάλι πέρασε η Κύπρια, θεωρώντας ότι αυτό έγινε άδικα, αφού είπε και στους δυο ότι ήταν καλύτεροι της.
Πολλοί μπορεί να προσπέρασαν το εν λόγω περιστατικό όμως αν ξαναδείτε το βίντεο θα ακούσετε ότι τελικά αυτός ο άνθρωπος, κάποιο πρόβλημα έχει, είτε με την Κατερίνα Καμπανέλλη είτε με τους τραγουδιστές από το νησί μας γενικά.
Άλλωστε ακόμα και στην εκπομπή του, η μόνη που δεν έχει περάσει ως καλεσμένη είναι η 20χρονη τραγουδίστρια από τη Λεμεσό, γεγονός που γεννά ερωτήματα τα οποία η παραγωγή του Voice αλλά και ο κύριος Λιάγκας προσωπικά πρέπει να απαντήσει αλλά και να απολογηθεί για αυτά που είπε καθώς τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.
Δείτε το βίντεο και επικεντρωθείτε στο 1:50 όταν οι coach κάνουν σύσκεψη
Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.