ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές - Χίονια και σήμερα στο Τρόοδος

Βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές - Χίονια και σήμερα στο Τρόοδος

Ασταθείς καιρικές συνθήκες επηρεάζουν την περιοχή.

Σήμερα, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ το πρωί αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στο δυτικό μισό του νησιού, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται κατά διαστήματα χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και το πρωί τοπικά νότιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Σε καταιγίδα οι άνεμοι δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά το πρωί, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια, ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις κατά διαστήματα, αλλά στα παράλια, κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια, αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και στα δυτικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά τοπικά στα παράλια παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά στα ανατολικά και στα υπήνεμα νότια και βόρεια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Την Πέμπτη, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται παροδική χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, το πρωί στα παράλια, αλλά από το μεσημέρι και μετά και σε άλλες περιοχές. Στα ψηλότερα ορεινά αναμένεται παροδική χιονόπτωση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με τοπικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά τη νύκτα ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα παράλια, ενώ στα ψηλότερα ορεινά πιθανό να χιονίσει. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, για να κυμανθεί κοντά ή λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top