Θύελλα αντιδράσεων από ιδιοκτήτες υποστατικών - «Δεν θα διαχωρίσουμε τους συμπολίτες μας, θα λειτουργούμε μόνο με delivery και take away»

Θύελλα αντιδράσεων από ιδιοκτήτες υποστατικών - «Δεν θα διαχωρίσουμε τους συμπολίτες μας, θα λειτουργούμε μόνο με delivery και take away»

Πληθώρα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει εδώ και μέρες οι αποφάσεις της Κυβέρνησης όπως προχωρήσει σε αυστηρότερα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Από σήμερα (15/12) τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο για είσοδο σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμοι, βαπτίσεις και χώροι εστίασης εντός των ξενοδοχειακών μονάδων μόνο σε άτομα που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου με απαραίτητη προϋπόθεση να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR ή τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Rapid test.

Παράλληλα, ισχύει και η προηγούμενη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τους πιο κάτω χώρους: κλειστά και υπαίθρια γήπεδα, θέατρα, κινηματογράφους, αίθουσες θεαμάτων, μουσικοχορευτικά κέντρα, κέντρα διασκέδασης και χώροι εστίασης.

Ιδιοκτήτες υποστατικών και χώρων εστίασης εξέφρασαν την αντίθεσή τους με την εν λόγω απόφαση, γι’ αυτό και αποφάσισαν όπως λειτουργούν μόνο με delivery και take away, αφού δεν «θέλουν να διαχωρίσουν τους πολίτες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους».

Δείτε μερικές από τις αποφάσεις ορισμένων χώρων εστίασης:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE