Θύελλα αντιδράσεων από ιδιοκτήτες υποστατικών - «Δεν θα διαχωρίσουμε τους συμπολίτες μας, θα λειτουργούμε μόνο με delivery και take away»

Θύελλα αντιδράσεων από ιδιοκτήτες υποστατικών - «Δεν θα διαχωρίσουμε τους συμπολίτες μας, θα λειτουργούμε μόνο με delivery και take away»

Πληθώρα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει εδώ και μέρες οι αποφάσεις της Κυβέρνησης όπως προχωρήσει σε αυστηρότερα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Από σήμερα (15/12) τίθεται σε εφαρμογή το μέτρο για είσοδο σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως γάμοι, βαπτίσεις και χώροι εστίασης εντός των ξενοδοχειακών μονάδων μόνο σε άτομα που έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου με απαραίτητη προϋπόθεση να κατέχουν αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακής εξέτασης PCR ή τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Rapid test.

Παράλληλα, ισχύει και η προηγούμενη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για τους πιο κάτω χώρους: κλειστά και υπαίθρια γήπεδα, θέατρα, κινηματογράφους, αίθουσες θεαμάτων, μουσικοχορευτικά κέντρα, κέντρα διασκέδασης και χώροι εστίασης.

Ιδιοκτήτες υποστατικών και χώρων εστίασης εξέφρασαν την αντίθεσή τους με την εν λόγω απόφαση, γι’ αυτό και αποφάσισαν όπως λειτουργούν μόνο με delivery και take away, αφού δεν «θέλουν να διαχωρίσουν τους πολίτες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους».

Δείτε μερικές από τις αποφάσεις ορισμένων χώρων εστίασης:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE