Μπούκαραν σε χρυσοχοείο παρά το αντικλεπτικό σύστημα με καπνό στην Πάφο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μπούκαραν σε χρυσοχοείο παρά το αντικλεπτικό σύστημα με καπνό στην Πάφο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της αγοράς στην οδό Πετράκη Μιλτιάδη 1, διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι γύρω στις 04:45 ήχησε ο συναγερμός κοσμηματοπωλείου.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται ότι οι δράστες, αφού διέρρηξαν το κοσμηματοπωλείο απέσπασαν αριθμό χρυσαφικών, η αξία των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη, είπε ο κ. Νικολάου.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και την απέκλεισαν, ενώ αναμένεται η επιστημονική της εξέταση. Η Αστυνομία συλλέγει διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών και διενεργεί και εξετάσεις στην περιοχή για εξασφάλιση μαρτυρίας ως προς τους δράστες. Το κοσμηματοπωλείο διέθετε αντικλεπτικό σύστημα που βγάζει καπνό.

Οι εξετάσεις, που βρίσκονται σε προκαταρκτικό στάδιο, συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE