Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποτέλεσε «μεγάλο γεγονός» πέρσι, τέτοιον καιρό, η φωταγώγηση του Μεσαιωνικού Κάστρου Λάρνακας, μετά την αποπεράτωση των εργασιών ανακαίνισης του ιστορικού κτίσματος.

Ένα χρόνο μετά, όμως, παρατηρείται πρόβλημα στην φωταγώγηση του Κάστρου περιμετρικά, στον εξωτερικό του χώρο, εξού και τις τελευταίες μέρες επικρατεί… το απόλυτο σκοτάδι για τους περαστικούς που διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο. Και είναι κρίμα, ένα τόσο σπουδαίο αρχαίο μνημείο, το οποίο δεσπόζει του παραλιακού μετώπου της πόλης μας, να μην φωταγωγείται τα βράδια.

Οι αρχές της Λάρνακας καλούν το Τμήμα Αρχαιοτήτων, που είναι αρμόδιο για την φωταγώγηση του Κάστρου, να μεριμνήσει ώστε να αποκατασταθεί το συντομότερο η βλάβη και το Κάστρο να φωταγωγηθεί και πάλι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

ΠτΔ: Τι είπε για Φειδία, Εθνικό Συμβούλιο και τις Προεδρικές του 2028 - «Έχω διάφορες σκέψεις στο μυαλό μου» - Βίντεο

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Αιμιλία Κενεβέζου και τον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης άνοιξε τα χαρτιά του για το πολιτικό σκηνικό ενόψει Βουλευτικών Εκλογών, τις εξελίξεις γύρω από τον Φειδία Παναγιώτου, αλλά και το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητάς του στις Προεδρικές του 2028. Παράλληλα, εξέφρασε έντονο προβληματισμό για την τοξικότητα και τα fake news που, όπως είπε,επηρεάζουν την πολιτική ζωή του τόπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE