Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε στο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αποτέλεσε «μεγάλο γεγονός» πέρσι, τέτοιον καιρό, η φωταγώγηση του Μεσαιωνικού Κάστρου Λάρνακας, μετά την αποπεράτωση των εργασιών ανακαίνισης του ιστορικού κτίσματος.

Ένα χρόνο μετά, όμως, παρατηρείται πρόβλημα στην φωταγώγηση του Κάστρου περιμετρικά, στον εξωτερικό του χώρο, εξού και τις τελευταίες μέρες επικρατεί… το απόλυτο σκοτάδι για τους περαστικούς που διέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο. Και είναι κρίμα, ένα τόσο σπουδαίο αρχαίο μνημείο, το οποίο δεσπόζει του παραλιακού μετώπου της πόλης μας, να μην φωταγωγείται τα βράδια.

Οι αρχές της Λάρνακας καλούν το Τμήμα Αρχαιοτήτων, που είναι αρμόδιο για την φωταγώγηση του Κάστρου, να μεριμνήσει ώστε να αποκατασταθεί το συντομότερο η βλάβη και το Κάστρο να φωταγωγηθεί και πάλι.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE