ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλοι δύο θάνατοι – Ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα 15/12

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Άλλοι δύο θάνατοι – Ο αριθμός των κρουσμάτων σήμερα 15/12

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι σήμερα, 15 Δεκεμβρίου 2021:

  • 2 άτομα απεβίωσαν από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 614.
  • 157 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 54 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 77,08% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.
  • 7 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
  • Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 85,024 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).
  • 650 (ποσοστό θετικότητας: 0,76% νέα περιστατικά της νόσου COVID-19 εντοπίστηκαν από τα μοριακά τεστ (PCR) και τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό κρουσμάτων σε 142,878.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE