LIFESTYLE

Για τους φανς του Harry Potter – Έρχεται το 2022 η νέα ταινία των Fantastic Beasts – Δείτε το τρέιλερ

Για τους φανς του Harry Potter – Έρχεται το 2022 η νέα ταινία των Fantastic Beasts – Δείτε το τρέιλερ

H Warner Bros. έμεινε πιστή στο ραντεβού που έδωσε με τους fans του Wizarding World και του σύμπαντος του Χάρι Πότερ γενικότερα, καθώς έκανε ντεμπούτο το πρώτο επίσημο trailer του Fantastic Beasts 3 στις 13 Δεκεμβρίου, το οποίο προσκαλεί όλους στον μαγικό του κόσμο ξανά.

Ο Άλμπους Ντάμπλντορ, ο αγαπημένος διευθυντής της Σχολής Χόγκουαρτς, τον οποίο υποδύεται σε νεότερη ηλικία ο Τζουντ Λο, δεν μπορεί πλέον να μένει άπραγος γνωρίζοντας ότι ο σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ κινείται για να πάρει τον έλεγχο του κόσμου των μάγων.

Όμως, όπως αποκαλύφθηκε στο «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald» (2018), ο Γκρίντελβαλντ και ο Ντάμπλντορ είχαν κάνει μια συμφωνία στα νιάτα τους που τους εμποδίζει να μονομαχήσουν μεταξύ τους. Καλεί λοιπόν τον μάγο-ζωολόγο Νιουτ Σκάμαντερ (Έντι Ρεντμέιν)να ηγηθεί μιας ατρόμητης ομάδας μάγων και μαγισσών, όπως και ενός γενναίου Μαγκλ, σε μια επικίνδυνη αποστολή, που θα καταλήξει σε σύγκρουση με τους ολοένα και περισσότερους οπαδούς του Γκρίντελβαλντ.

«Ο κόσμος όπως τον ξέρουμε καταρρέει. Ο Γκρίντελβαλντ τον καταστρέφει με μίσος», λέει ο Ντάμπλντορ στα πρώτα πλάνα του τρέιλερ της ταινίας «Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore». Και προσθέτει: «Αν θέλουμε να τον νικήσουμε, πρέπει να με εμπιστευτείς». Το τρέιλερ έχει αναφορές στην ορίτζιναλ σειρά ταινιών και επίσης, συστήνει τον κατά τρία χρόνια μικρότερο αδελφό του Ντάμπλντορ, Άμπερφορθ.

Ο βετεράνος του «Χάρι Πότερ» Ντέιβιντ Γέιτς επιστρέφει για να σκηνοθετήσει την ταινία, την τρίτη από τα συνολικά πέντε σίκουελ του franchise, που αποτελεί πρίκουελ του Χάρι Πότερ, καθώς διαδραματίζεται δεκαετίες πριν από τις περιπέτειες του Χάρι, του Ρον και της Ερμιόνης στο Χόγκουαρτς.

Τον Γκρίντελβαλντ υποδύεται ο Μαντς Μίκελσεν, ο οποίος αντικατέστησε τον Τζόνι Ντεπ, που είχε παίξει τον ρόλο στις δύο πρώτες ταινίες. Η Warner Bros ζήτησε πέρυσι από τον Ντεπ να αποχωρήσει από το franchise, όταν έχασε τη δίκη στην υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης κατά βρετανικής ταμπλόιντ, η οποία τον χαρακτήριζε «βίαιο σύζυγο» την περίοδο που κάλυπτε το διαζύγιό του από την Άμπερ Χερντ.

Στο καστ ακόμη οι Κάθριν Γουότερστον, Άλισον Σούντολ, Έζρα Μίλερ, Νταν Φόγκλερ και Τζέσικα Γουίλιαμς. Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ συνυπογράφει το σενάριο με τον Στιβ Κλοβς, ο οποίος είχε δουλέψει σε πολλέςαπό τις ταινίες «Χάρι Πότερ».

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 15 Απριλίου 2022.

Δείτε το τρέιλερ εδώ.

Πηγή: yupiii.gr/unboxholics.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top