Στο σκοτάδι παραμένουν οι τρεις περιοχές στη Λευκωσία - Μετά τα μεσάνυχτα αναμένεται η επαναφορά ρεύματος

Στο σκοτάδι παραμένουν οι τρεις περιοχές στη Λευκωσία - Μετά τα μεσάνυχτα αναμένεται η επαναφορά ρεύματος

Καθυστερεί η επιδιόρθωση βλάβης από την ΑΗΚ, η οποία προκάλεσε τη διακοπή ρέυματος σε τρεις μεγάλες περιοχές της Λευκωσίας το βράδυ της Τετάρτης (15/12).

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, η αποκατάσταση του ρεύματος αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά τα μεσάνυχτα, γύρω στις 12:30 ξημερώματα Πέμπτης.

Όπως φαίνεται πιο κάτω, οι περιοχές που επηρεάστηκαν είναι η Έγκωμη, η Λακατάμεια και ο Στρόβολος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE