ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Επεισόδιο στο Γραφείο Ευημερίας Πάφου – Υπό κράτηση τρία πρόσωπα

Επεισόδιο στο Γραφείο Ευημερίας Πάφου – Υπό κράτηση τρία πρόσωπα

Διατάγματα κράτησης μιας ημέρας εξέδωσε χθες Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον τριών προσώπων για πρόκληση επεισοδίου στο Γραφείο Ευημερίας Πάφου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, επεισόδιο καταγράφηκε στο Επαρχιακό Γραφείο Ευημερίας λίγο πριν το μεσημέρι της 14ης Δεκεμβρίου, όταν μετανάστες εισήλθαν στο κτήριο, απαιτώντας να πάρουν τα χρηματικά βοηθήματα τους.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, γύρω στις 11:30 της 14ης Δεκεμβρίου, ενημερώθηκε η Αστυνομία Πάφου από το Γραφείο Ευημερίας ότι είχαν συγκεντρωθεί αρκετά πρόσωπα έξω από το οίκημα και διαμαρτύρονταν αναφορικά με τις επιταγές τους. Κάποιοι εξ αυτών, συνέχισε, φέρονται να είχαν εισέλθει εντός του κτιρίου στον προθάλαμο, να προκάλεσαν ανησυχία και να έσπρωξαν τρεις γυναίκες λειτουργούς του Γραφείου Ευημερίας.

Στη σκηνή μετέβη άμεσα αστυνομική δύναμη και συνέλαβαν εντός του προθαλάμου δύο γυναίκες και έναν άντρα για παράνομη είσοδο σε ξένη περιουσία, επίθεση σε λειτουργούς του Γραφείου Ευημερίας, επίθεση σε αστυνομικό όργανο, πρόκληση ανησυχίας και αντίσταση σε νόμιμη σύλληψη.

Ο άντρας κατά την σύλληψη του, συνέχισε ο κ. Νικολάου, προέβαλε αντίσταση και επιτέθηκε σε υπαστυνόμο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου με αποτέλεσμα να του προκαλέσει κάκωση στον αγκώνα και στο μικρό δάκτυλο του.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top