Δρ. Καραγιάννης: «Και οι πολιτικοί πλέον ξέρουν πως να κινηθούνε» - Εκκρεμούν τρεις αγωγές εναντίων των ειδικών - ΒΙΝΤΕΟ

Δρ. Καραγιάννης: «Και οι πολιτικοί πλέον ξέρουν πως να κινηθούνε» - Εκκρεμούν τρεις αγωγές εναντίων των ειδικών - ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες παραδοξότητες στα μέτρα αλλά τα μέτρα που παίρνουμε είναι ηπιότερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες τόνισε ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος θόρυβος για το ποιος αποφάσισε τι για τα μέτρα», είπε χαρακτηριστικά ο Δρ. Καραγιάννης μιλώντας στην εκπομπή 'Alpha Ενημέρωση' αναφερόμενος στην παραφιλολογία των πρόσφατων αποφάσεων του Υπουργικού που προχώρησε με μέτρα που δεν πρότειναν οι ειδικοί.

«Μετά από 20 μήνες και οι πολιτικοί πλέον ξέρουν πως να κινηθούνε διότι ήταν με βάση των δικών μας συμβουλών στο παρελθόν που ενήργησαν», σημείωσε ο Δρ Καραγιάννης.

Πρόσθεσε πως υπάρχει ακόμη ανάγκη για την ύπαρξη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής καθώς υπάρχουν συνεχώς νέα επιστημονικά δεδομένα τα οποία πρέπει να αναλυθούν για να ενημερωθεί και η κυβέρνηση και το κοινό.

Μάλιστα, ακόμη εκκρεμούν τρεις αγωγές εναντίων των επιδημιολόγων που δεν έχουν εκδικαστεί ακόμη. «Δέχομαι συνέχεια απειλές. Δεν με ανησυχούν. Αν με ανησυχούσαν θα τα παρατούσα από καιρό», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την Όμικρον, είπε πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια σούπερ μεταδοτική μετάλλαξη που θα εκτοπίσει σύντομα τη δέλτα όπως είπε και ο ΠΟΥ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

«Εκλογές» στα κατεχόμενα: Το σταυροδρόμι του αδιεξόδου και τα επόμενα βήματα για το Κυπριακό-Η επιμονή Τατάρ και το «αντίβαρο» Ερχιουρμάν

Η κάλπη της επόμενης Κυριακής στα κατεχόμενα δεν είναι μια απλή «εκλογική διαδικασία». Είναι, στην ουσία, μια αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο πολιτικά και ιδεολογικά οράματα: από τη μια, εκείνο της διχοτομικής μονιμότητας που προωθεί η Άγκυρα και ο εκλεκτός της Ερσίν Τατάρ, και από την άλλη, η προσπάθεια – έστω και αδύναμη – για επιστροφή στο διεθνώς αποδεκτό πλαίσιο μιας δικοινοτικής, διζωνικής ομοσπονδίας, που εκπροσωπεί ο Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE