ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Δρ. Καραγιάννης: «Και οι πολιτικοί πλέον ξέρουν πως να κινηθούνε» - Εκκρεμούν τρεις αγωγές εναντίων των ειδικών - ΒΙΝΤΕΟ

Δρ. Καραγιάννης: «Και οι πολιτικοί πλέον ξέρουν πως να κινηθούνε» - Εκκρεμούν τρεις αγωγές εναντίων των ειδικών - ΒΙΝΤΕΟ

Μπορεί να υπάρχουν κάποιες παραδοξότητες στα μέτρα αλλά τα μέτρα που παίρνουμε είναι ηπιότερα από άλλες ευρωπαϊκές χώρες τόνισε ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος θόρυβος για το ποιος αποφάσισε τι για τα μέτρα», είπε χαρακτηριστικά ο Δρ. Καραγιάννης μιλώντας στην εκπομπή 'Alpha Ενημέρωση' αναφερόμενος στην παραφιλολογία των πρόσφατων αποφάσεων του Υπουργικού που προχώρησε με μέτρα που δεν πρότειναν οι ειδικοί.

«Μετά από 20 μήνες και οι πολιτικοί πλέον ξέρουν πως να κινηθούνε διότι ήταν με βάση των δικών μας συμβουλών στο παρελθόν που ενήργησαν», σημείωσε ο Δρ Καραγιάννης.

Πρόσθεσε πως υπάρχει ακόμη ανάγκη για την ύπαρξη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής καθώς υπάρχουν συνεχώς νέα επιστημονικά δεδομένα τα οποία πρέπει να αναλυθούν για να ενημερωθεί και η κυβέρνηση και το κοινό.

Μάλιστα, ακόμη εκκρεμούν τρεις αγωγές εναντίων των επιδημιολόγων που δεν έχουν εκδικαστεί ακόμη. «Δέχομαι συνέχεια απειλές. Δεν με ανησυχούν. Αν με ανησυχούσαν θα τα παρατούσα από καιρό», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την Όμικρον, είπε πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι μια σούπερ μεταδοτική μετάλλαξη που θα εκτοπίσει σύντομα τη δέλτα όπως είπε και ο ΠΟΥ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top