Έδιωξαν με βαριά καρδιά 85χρονο από καφενείο – Σφίξιμο με τα όσα συμβαίνουν λόγω κορωνοϊού

Έδιωξαν με βαριά καρδιά 85χρονο από καφενείο – Σφίξιμο με τα όσα συμβαίνουν λόγω κορωνοϊού

Σε πολύ δύσκολή θέση έρχονται από χθες Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, οι υπεύθυνοι των χώρων, όπου με διάταγμα του Υπουργείου Υγείας δεν δέχονται ανεμβολίαστους.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις περιέγραψε και χρήστης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος βρέθηκε παρόν όταν υπάλληλος αναγκάστηκε να διώξει θαμώνα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην ανάρτηση του ο πολίτης επισκέφθηκε ως συνήθως καφενείο στην περιοχή του όπου το επισκέπτεται εδώ και χρόνια. Στον χώρο μετέβη και ένας ηλικιωμένος 85 ετών, ο οποίος παρήγγειλε από την κοπέλα που εργαζόταν να του ετοιμάσει καφέ.

Η κοπέλα ρώτησε τον παππού εάν είναι εμβολιασμένος και όταν εκείνος της είπες «όχι κόρη μου, αλλά έκαμα τεστ» τότε η κοπέλα όπως προνοεί ο νόμος είπε φανερά στεναχωρημένη στον παππού. «Δυστυχώς παππού δεν μπορώ να σου κάνω καφέ και πρέπει να φύγεις και από το καφενείο. Συγνώμη»

Τότε ο παππούς φανερά λυπημένος έφυγε από το καφενείο, με το σκηνικό να φέρνει στεναχώρια σε όλους όσους βρίσκονταν εκεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE