Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Η Κεντρική Τράπεζα παρενέβη για πέμπτη φορά σήμερα πουλώντας δολάρια χωρίς, ωστόσο να καταφέρει να ανακόψει την κατρακύλα της τουρκικής λίρας.
Η πρώτη παρέμβαση της Κεντρικής Τράπεζας την 1η Δεκεμβρίου είχε γίνει με πώληση 650 εκατομμυρίων δολάρια, η δεύτερη παρέμβαση στις 3 Δεκεμβρίου με περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια και η τρίτη παρέμβαση στις 10 Δεκεμβρίου με περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια. Με την τέταρτη και τελευταία παρέμβαση η Κεντρική Τράπεζα πούλησε 2,5 δισ. δολάρια, φτάνοντας συνολικά στα περίπου 4 δισ.
Πάντως η ισοτιμία δολαρίου - τουρκικής λίρας αυξήθηκε κατά 118% σε σύγκριση με την αρχή του έτους. Οι περισσότερες απώλειες σημειώθηκαν τον τελευταίο ενάμιση μήνα.
Πηγή: KYΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




