Αίγυπτος: Εκτόξευσαν ρουκέτες προς αεροδρόμιο οι Τζιχαντιστές

Αίγυπτος: Εκτόξευσαν ρουκέτες προς αεροδρόμιο οι Τζιχαντιστές

Η Επαρχία Σινά, η οργάνωση που σχετίζεται με το Ισλαμικό Κράτος στην Αίγυπτο, εκτόξευσε ρουκέτες αργά χθες προς την κατεύθυνση ενός αεροδρομίου στη χερσόνησο του Σινά που χρησιμοποιείται από πολυεθνικές ειρηνευτικές δυνάμεις, είπαν πηγές ασφάλειας, προσθέτοντας ότι δεν είχαν αναφορές για θύματα.

Η Επαρχία Σινά ανέλαβε την ευθύνη σε αρκετούς λογαριασμούς Twitter οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με την οργάνωση. Στα μηνύματα αυτά είπε ότι η επίθεση έγινε σε αντίποινα για την σύλληψη μιας ντόπιας γυναίκας από την αστυνομία.

Λεπτομέρειες πάντως για την επίθεση δεν μπορούσαν να επιβεβαιωθούν αμέσως, καθώς μερικές πηγές ασφάλειας έλεγαν ότι οι ρουκέτες έπεσαν μέσα στο αεροδρόμιο και άλλες πηγές ότι έπεσαν έξω απ' αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Αμμόχωστος στο επίκεντρο των διεργασιών για το Κυπριακό - Τα επόμενα διπλωματικά βήματα

VIDEO - Αμμόχωστος στο επίκεντρο των διεργασιών για το Κυπριακό - Τα επόμενα διπλωματικά βήματα

Η πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την Αμμόχωστο βρίσκεται στο επίκεντρο των προσπαθειών για την προώθηση των εξελίξεων στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE