Αίγυπτος: Εκτόξευσαν ρουκέτες προς αεροδρόμιο οι Τζιχαντιστές

Αίγυπτος: Εκτόξευσαν ρουκέτες προς αεροδρόμιο οι Τζιχαντιστές

Η Επαρχία Σινά, η οργάνωση που σχετίζεται με το Ισλαμικό Κράτος στην Αίγυπτο, εκτόξευσε ρουκέτες αργά χθες προς την κατεύθυνση ενός αεροδρομίου στη χερσόνησο του Σινά που χρησιμοποιείται από πολυεθνικές ειρηνευτικές δυνάμεις, είπαν πηγές ασφάλειας, προσθέτοντας ότι δεν είχαν αναφορές για θύματα.

Η Επαρχία Σινά ανέλαβε την ευθύνη σε αρκετούς λογαριασμούς Twitter οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με την οργάνωση. Στα μηνύματα αυτά είπε ότι η επίθεση έγινε σε αντίποινα για την σύλληψη μιας ντόπιας γυναίκας από την αστυνομία.

Λεπτομέρειες πάντως για την επίθεση δεν μπορούσαν να επιβεβαιωθούν αμέσως, καθώς μερικές πηγές ασφάλειας έλεγαν ότι οι ρουκέτες έπεσαν μέσα στο αεροδρόμιο και άλλες πηγές ότι έπεσαν έξω απ' αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE