Σύγχρονη Μήδεια: Σκότωσε την τρίχρονη κόρη της

Σύγχρονη Μήδεια: Σκότωσε την τρίχρονη κόρη της

Δικαστήριο του Ισημερινού καταδίκασε σε περισσότερα από 34 χρόνια κάθειρξης μια μητέρα που σκότωσε το κοριτσάκι της επειδή έριξε κάτω την τηλεόραση, ανακοίνωσε χθες η εισαγγελία.

Η γυναίκα αυτή φοβερά εξοργισμένη από το ατύχημα αυτό με την τηλεόραση στραγγάλισε την ηλικίας 3 ετών κόρη της τον περασμένο Μάρτιο στο σπίτι τους που βρίσκεται στην επαρχία Τσιμποράθο, στο νότιο τμήμα της χώρας.

Το παιδί «έριξε κατά λάθος την τηλεόραση και αυτή η γυναίκα του επιτέθηκε μέχρι που το σκότωσε», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισαγγελία.

Η γυναίκα, η οποία δεν έχει ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με ειδικούς, προσπάθησε στην συνέχεια να θάψει κρυφά το κοριτσάκι.

Το δικαστήριο του Τσιμποράθο την καταδίκασε στην μέγιστη ποινή που προβλέπει ο νέος ποινικός κώδικας που υιοθετήθηκε το 2014, δηλαδή σε κάθειρξη 34,5 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»

Πασχαλινό Μήνυμα ΠτΔ: Έμφαση στο Κυπριακό και την οικονομία - «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απρόβλεπτοι - Λαμβάνουμε συνεχώς πρωτοβουλίες»

Μήνυμα αισιοδοξίας στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE